Menu Products

e.s. Getrapte boor-set HSS-G ultimate

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

84,58 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 78,53

v.a. 6 stuks: 72,48

Artikelnummer: 5509740
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

De HSS-G getrapte boor met een punthoek van 118° en stompe hoek van 90° voert veeleisende en nauwkeurige boringen uit in alle soorten aluminium, staal, koper, messing en kunststof met sterktes tot 900 N/mm2 evenals bepaald in brons en gietijzer. Een betere spaanafvoer dankzij de spiraalgroef en een langere levensduur zijn kenmerkende eigenschappen. Door de CBN geslepen boorpunt met kruisslijping DIN 1412 C is bij het aanboren geen aandrukkracht nodig.


Inhoud 3-delig in hoogwaardige kunststofbox: 4-12 - 4-20 - 4-30 mm


Made in Germany


e.s. Getrapte boor HSS-G ultimate


De HSS-G trapboor met 118° punthoek en 90° staphoek voert veeleisende en precieze boringen uit in alle typen van aluminium, staal, koper, messing en kunststof met sterktes tot 900 N/mm² evenals bepaald in brons en gietijzer. Een verbeterde spaanafvoer dankzij de spiraalgroef en zijn langere levensduur zijn kenmerkende eigenschappen.

KruispuntDoor de CBN geslepen boorpunt met kruispunt DIN 1412 C is geen aandrukkingskracht bij het boren nodig.

Metrische kabelbevestigingen


De trapboor voor gaten van 6,5 tot 40,5 mm is met name geschikt voor metrische kabelbevestigingen (bijv. in schakelkasten).

Industriële kwaliteit van Duits fabricaat