Bedrijfsuitrusting

e.s. Griptang classic

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

15,61 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 15,13

v.a. 6 stuks: 14,40

175 mm
250 mm
Uitvoering: 175 mm
Artikelnummer: 5513480
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Grijptang met halfronde grijpbekken, bijzonder geschikt voor rond en vlak materiaal. Hendel met snelspanner en terugtrekveer, met één hand te openen door te trekken. Slijtvaste klemschroef voor nauwkeurige fijnafstelling van klembreedte en klemdruk. Tanglichaam van microgelegeerd, hoogwaardig speciaal staal. Kleurechte poedercoating.


  • met draadsnijder


Lengte: 175 mm
Spanwijdte: 35 mm

e.s. grip-tangen

Uitvoering voor alle e.s. grip-tangen:

  • Tanglichaam van microgelegeerd, hoogwaardig speciaalstaal. Kleurvaste poedercoating.
  • Hendel met snelspanner en terugtrekveer, met één hand te openen door te trekken. Slijtvaste stelschroef voor nauwkeurige fijnafstelling van spanbreedte en spandruk.
  • Made in Germany