Bedrijfsuitrusting

LED - zaklampen

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

9,56 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 8,95

v.a. 10 stuks: 8,35

16cm
21cm
Uitvoering: 16cm
Artikelnummer: 5578818
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

De zaklamp voor zwaar werk met krachtige LED. Zeer robuuste en waterafstotende behuizing. Door het massief rubberen oppervlak greepvaste en veilige grip, de LED zorgt voor een hoge lichtintensiteit en een brandduur tot 150 uur (met 0,5 W LED). Uitgerust met een handige polyamide-draagriem.

Levering incl. 2 batterijen (16 cm: 2x Mignon-cellen/21 cm: 2X Mono-cellen).