Bedrijfsuitrusting

LED-telescooplamp met magneet

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

10,77 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 10,16

v.a. 10 stuks: 9,56

Artikelnummer: 5578811
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Praktisch met flexibele kop en geïntegreerde magneet


Telescooplamp met 3 witte LED's en flexibel om te buigen kop. De lamp kan tot 54,5 cm worden uitgetrokken. Dankzij de geïntegreerde magneet kunnen verloren, kleine voorwerpen probleemloos gevonden en opgenomen worden. Praktisch voor de autobranche en de elektrotechniek.


Inclusief 4x LR44 knoopbatterijen. Lengte: 17 cm.