Kokskleding


Kokskleding Koksjack werkjack lange mouw denim raw e.s.fusion, heren
Kokskleding Koksjack werkjack lange mouw stripe e.s.fusion, heren
Softshelljack e.s.fusion
Werkjack lange mouw e.s.fusion, dames
Werkjack lange mouw e.s.fusion
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Kokskleding van engelbert strauss


Wanneer het om de sfeer in een bedrijf gaat, speelt ook de wellness-factor een beslissende rol. Naast CI, hygiëne en gemakkelijk onderhoud moet bij kokskleding aan draagcomfort en persoonlijke voorkeur worden gedacht – zowel in het directe contact met de gast als "achter de coulissen“ in de keuken.

Kokskleding voor dames en herren

Bij koks en keukenpersoneel komt hygiëne op de eerste plaats, maar het comfort van de kokskleding mag ook niet verwaarloosd worden. De collectie kokskleding van engelbert strauss bestaat uit koksbuizen, koksbroeken, voorschoten en schorten voor dames en heren in een speciale snit.

Kokskleding nieuw uitgedacht

Highlight van de collectie kokskleding e.s.fusion zijn pittige koksbuizen van zeer flexibele materialen, die met stretchinzetten en ventilatieopeningen op de rug zijn uitgerust. De koksbuizen zijn verkrijgbaar in unikleuren of in het bekende ruitjespatroon. De kokskleding heeft doordachte uitrustingsdetails en elastische materialen, gecombineerd met een sportieve snit. Rug- en onderarmventilatie zorgen bij de collectie kokskleding voor verkoeling, wanneer het er in de keuken heet aan toegaat. De hightech-vezel voldoet aan de hoogste eisen in de horeca wat betreft comfort, blijvende pasvorm en afvoer van vocht.

Kokskleding met een beter draagcomfort

De flexibele stretch van de kokskleding zorgt voor meer bewegingsvrijheid en een beter draagcomfort en ook de uitstraling wordt positief beïnvloed. Het bekende "opbollen" bij de ellebogen van koksbuizen en de knieën van koksbroeken wordt door de enorme terugveerkracht van de vezels voorkomen. De kokskleding zorgt zo voor een verzorgd uiterlijk, dat juist in de keuken zo belangrijk is. Er is ook voor bijpassende accessoires gezorgd: Koksmutsen in verschillende kleuren, broekrokken voor dames, voorschoten, bandanas en overkleding zijn in bijpassende kleuren verkrijgbaar. Ook de klassiekers ontbreken niet in de collectie kokskleding: de typische witte koksmuts, bonte stoffen petjes en de geliefde koks- en bakkersbroeken in pepita-ruitjes zijn niet weg te denken uit de horeca.

Meer over het onderwerp

terug