Kniebeschermers


Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.

Antwoordnummer 16649

NL – 4780 WS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Kniebeschermers van engelbert strauss


Voor kniebeschermers in verschillende uitvoeringen kunt u terecht bij engelbert strauss. Of het nu gaat om praktische kniebeschermers voor gebruik in werkbroeken, kniekussens of gewone kniebeschermers - hier vindt u voor uw specifieke behoeften het juiste product. Knielend werk is op den duur vermoeiend en belastend. Maar sommige soorten werk zoals bijv. bestraten en tegels leggen vereisen langdurig knielen. Hier zijn goede kniebeschermers onmisbaar.

Kniebeschermers in verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van uw voorkeur levert engelbert strauss kniebeschermers met fixatie of comfortabele kniekussens van zacht en toch sterk, duurzaam polyurethaanschuim met anatomische knievorm. Voor werkzaamheden, die slechts af en toe knielen vereisen, raden wij het gebruik van kniebeschermers in de werkbroek aan.

Kniebeschermers voor uw specifieke toepassing

Afgestemd op de verschillende broekmodellen kunnen kniebeschermers in de zakken voor kniebeschermers van werk- en tuinbroeken worden geschoven en sparen zo heel eenvoudig en flexibel de knie. Een revolutionaire oplossing op het gebied van zakken voor kniebeschermers wordt in onze werkbroek motion toegepast. Door een aan de bovenkant aangebrachte verborgen insteek zitten de kniebeschermers beter vast en kan vuil niet meer binnendringen. Bovendien verhindert het functionele materiaal aan de binnenkant van de zakken voor kniebeschermers overmatig zweten door het gebruik van kniebeschermers. Ook bij het veiligheidsschoenen van engelbert strauss zijn sommige modellen speciaal op knielend werk afgestemd. Slijtvaste bovenkappen en overneuzen voorkomen slijtage van de schoen bij de tenen.

Meer over het onderwerp

terug