Menu Products

e.s. Lattenhamer ultimate

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

38,60 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 36,18

v.a. 6 stuks: 33,76

Artikelnummer: 5506381
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Hoogwaardig materiaal uit één stuk gesmeed - voor de hoogste eisen! Met magnetische spijkerhouder, geheel gepolijst, met zwarte, ergonomische 2-componenten greep. Uiterst nauwkeurig bewerkte klauw en punt. Geruwde baan.


Gewicht ca. 950 g.


e.s. Lattenhamer ultimate


e.s. Volledig stalen hamers zijn echte meesterwerktuigen. Hoogwaardige materialen voor de hoogste eisen. Volledig stalen hamers zijn geschikt voor maximale trekkracht en optimale overdracht van slagkracht. De greep en de kop zijn uit één stuk metaal gesmeed, waardoor de hamer uiterst duurzaam is. Voor meer efficiëntie bij elke slag

Geruwde baan.

Met magnetische spijkerhouder.

Gesmeed uit een stuk staal.

Comfortabele en ergonomische kunststof handgreepVoor een lange levensduur en een goede grip.