Menu Products

Werk-zakmes professioneel

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-33%
i.p.v. 36,18
slechts
24,19 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Artikelnummer: 5076269
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Extreem sterk werkmes met extra breed mes van 440 staal. Ergonomische grepen van de G10 zorgen voor een comfortabele en veilige grip. Perfecte uitvoering met glasbreker, uitklapbare gordelsnijder en vangkabelogen. Door de extra brede rug is dit zakmes uiterst stabiel en daardoor ideaal voor vele werksituaties. Met linernokvergrendeling en gordelclip.


Heftlengte: 11,6 cm, lengte lemmet: 9,5 cm, gewicht: 179 g.