Menu Products

Werk-eenhandsmes gear rescue

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

18,03 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 16,82

Artikelnummer: 5076294
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Klein en handig reddingsmes met stabiel, gedeeltelijk getand lemmet van AISI 440 staal. Dankzij Linerlock vergrendelt het lemmet veilig en is het ideaal voor een breed scala aan dagelijkse taken. De riemsnijder en glasbreker bieden de juiste hulp in noodsituaties. De zwart geanodiseerde aluminium greep heeft een afneembare riemclip.


Heftlengte: 8,7 cm, lengte lemmet: 5,3 cm, gewicht: 85 g.