Menu Products

Herbertz Eenhands werkmes neo rescue

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

27,71 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 25,29

Artikelnummer: 5076266
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Stevig reddingsmes met zwart gecoat lemmet van roestvrij staal AISI 440 high-performance staal en deelzaagvertanding. Dankzij tweezijdig gemonteerde duimpins is het lemmet snel in de arbeidspositie te brengen en betrouwbaar te vergendelen. De zwarte G-10 grepen liggen goed in de hand. Dankzij het neonkleurige beslag, kan het mes snel gevonden worden. Inclusief nylon holster.


Heftlengte: 12,1 cm, lengte lemmet: 9,2 cm, gewicht: 205 g.