Werkkleding

T-Shirt e.s.motion ten veneto, kinderen

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

10,77 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 9,56

kleur: graniet vintage

98/104
110/116
122/128
134/140
146/152
158/164

Maat: Kinder 98/104
Artikelnummer: 21251
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Comfortabel is een must! Vooral kleine energiebundels hebben soepele kleding nodig, die met alles meebeweegt en er ook nog cool uitziet. De „Styled in Veneto“ print-shirts uit de e.s.motion ten collectie zijn niet alleen super zacht en comfortabel, door hun nonchalante vintage-verwassing wordt ook menige vlek vakkundig gecamoufleerd.


  • shirt met ronde hals met trendy „Styled in Veneto“-print
  • coole used look door individuele verwassing met cold-dye-effect
  • „Styled in Veneto“-print bij de hals
  • perfect draagcomfort dankzij comfortabel en elastisch materiaal
  • open randen aan kraag-, mouw- en zoomuiteinde
  • voor kinderen vanaf 3 jaar


Materiaal: 95 % katoen / 5 % elasthan (ca. 180 g/m²).
Wasbaar op 40 °C.

camouflagegroen, graniet, oxidezwart - de kleuren van e.s.motion ten zijn op de natuur geïnspireerd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar verdoezelt ook heel wat vlekken en vuil. Gewoon geniaal - vooral voor de kleinsten!

De casual used look van deze shirts komt door een speciale wasmethode. Zo ontstaan coole en unieke kleurverlopen, die voor een unieke style zorgen.

De open randen aan kraag, mouw- en zoomuiteinde onderstrepen de used-look - en maken het shirt tot een echte blikvanger!