Menu Products

Industriële vetspuit

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

22,87 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 21,66

v.a. 6 stuks: 20,45

Artikelnummer: 5097430
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Industriële vetspuit met handhefboom, voor 400 grams vetpatronen of los vet. Door geringe krachtsinspanning wordt – door middel van veerkracht – op betrouwbare wijze vet in de vetspuitkop gebracht. Zo zijn ook moeilijk bereikbare plaatsen goed te bereiken. Door een speciaal systeem met korte slag is smeren ook in de kleinste hoekjes mogelijk. Stroeve handgrepen aan drijfstang en handvat. Met afsluitdeksel.

  • conform DIN 1283
  • aansluiting: M10 x 1
  • wanddikte vetspuitcilinder: 1 mm
  • vulnippel en ontluchtingsventiel
  • 4-beks hydraulisch mondstuk