Menu Products

Zonnespray met UV-bescherming LSF 50

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

18,03 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 90,15/L

v.a. 6 stuks: 16,82  | Basisprijs: 84,10/L

v.a. 24 stuks: 15,61  | Basisprijs: 78,05/L

Artikelnummer: 1815030
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Transparante zonnespray met directe bescherming tegen hoge natuurlijke UV-straling bij werkzaamheden buiten. De UV-zonnebrandspray is een watervaste, parfumvrije spray met gebalanceerde LSF 50. Makkelijk in gebruik, want het hoeft niet ingewreven te worden. Zonder emulgatoren, siliconen en niet vet, daardoor blijven geen resten op de huid achter. Hoge bescherming tegen UV-A en UV-B-straling.


Inhoud: 200 ml