Horeca kleding


Horeca kleding Werkbroekrok denim raw e.s.fusion
Horeca kleding Werkbroekrok denim e.s.fusion
Horeca kleding Koksjack werkjack lange mouw stripe e.s.fusion, heren
Horeca kleding Koksjack werkjack lange mouw denim raw e.s.fusion, heren
Horeca kleding softshelljack e.s.fusion
Horeca kleding werkjack lange mouw e.s.fusion, heren
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
4780 VS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Horeca kleding voor maximale professionaliteit in keuken en bediening


De juiste werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar moet er ook goed uitzien. Bij traditionele horeca kleding mist het bedienend personeel het oog voor detail. Een willekeurig uitwisselbaar design draagt in de horeca niet bij aan de Corporate Identity. Voor alle liefhebbers van goede smaak levert engelbert strauss de passende horeca kleding. Met de ervaring en competentie uit de nijverheid past engelbert strauss attributen en functies toe op de bedrijfskleding voor de horeca. Features en functies bieden een ongekende meerwaarde – gecombineerd met het engelbert strauss-logo staat de collectie e.s.fusion voor de hoogste kwaliteit en professionaliteit.

Dynamische dienst en horeca kleding voor de goede smaak

Een belangrijk ingrediënt van het succesvolle recept in de horeca is een uniforme uitstraling van het team. Van keukenpersoneel tot baliemedewerkers en obers – het ene radertje grijpt in het andere. Dat wordt ook weerspiegeld in de collectie horeca kleding e.s.fusion: in de bedrijfskleding voor obers, voor servicepersoneel en in kokskleding. Individueel en toch uniform: De vele combinatiemogelijkheden zorgen voor unieke Mix & Match Looks, het individuele teamlogo en een kleurige afstemming zorgen voor de juiste teamspirit.

De beste ingrediënten en slimme details bij de horeca kleding

Het horecajasje e.s.fusion is een samensmelting van traditie en moderniteit: de traditionele Glencheck-weefkunst, gegarneerd met kleuren zoals kastanje of robijn, zorgt voor een dynamische, frisse uitstraling van de horeca kleding van engelbert strauss. Maar niet alleen culinaire kenners zijn goed te spreken over het jasje – het verleent zowel het baliepersoneel als het bedienend personeel een competente look.

Dat is nog nooit eerder gezien – bedrijfskleding horeca van engelbert strauss

Passend bij de jasjes heeft engelbert strauss ook schorten. Schorten zijn in het algemeen wat saai – maar met de optische "lekkerbekjes" van engelbert strauss kan elk horecabedrijf zijn imago opwaarderen. Tot in detail liefdevol ontworpen, laat deze bedrijfskleding een blijvende indruk achter. De snit is gebaseerd op het ergonomische aspect van de horecabroek en valt precies passend over de broek. Het damesschort komt met een fantastische wikkel-optiek. Met de horeca-beanie e.s.fusion of met de bandana in bijpassende look wordt de werkkleding voor de horeca gecompleteerd - dat maakt het werk leuk!

Meer over het onderwerp

terug