Latex wegwerphandschoenen, licht gepoederd

100 stuks / box
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

6,64 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 10 boxen: 6,04

v.a. 30 boxen: 5,31


S
M
L
XL

Maat: S | 6/7
Artikelnummer: 7611307
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

  • EN ISO 374-2:2003, bestand tegen micro-organismen
  • EN 374-3:2003 - EENVOUDIG, chemische risico's
  • EN 455-1:2000
  • AQL 1.5
  • met rolrand
  • elastisch en flexibel
  • toepassingsmogelijkheden: bikna lichte werkzaamheden, die hand- en productbescherming vereisen, bijv. voor onderzoek, medische zorg en levensmiddelenproductie
  • lengte ca. 24 cm


100 stuks per dispenserdoos

Chemische risico's - eenvoudig
Chemische risico's - eenvoudig EN 374-3:2003

Veiligheidshandschoenen, die met een reageerbuisje zijn gekenmerkt, zijn vloeistofdicht en bieden een geringe bescherming tegen chemische gevaren. Ook eenvoudige chemicaliënbestendige handschoenen beschermen behoorlijk efficiënt tegen bepaalde gevaar lijke stoffen. Het beschermingseffect is echter afhankelijk van de soort en duur van het contact met de gevaarlijke stof.


Chemische risico´s - Eenvoudig:

Besperkte bescherming tegen chmische gevaren. Neem de bedieningshandleiding in acht.

Chemische risico's - micro-organismen
Chemische risico's - micro-organismen EN 374-2:2003

Meestal wordt aangenomen, dat veiligheidshandschoenen, die bij de doordringingstest slagen, doeltreffende bescherming tegen bacteriën en schimmelsporen bieden. Omdat virussen aanzienlijk kleiner zijn dan bacteriën en schimmelsporen, kunnen deze veiligheidshandschoenen in het bijzonder in de praktijk niet voldoende beschermen.


Een tegen bacteriën resistente veiligheidshandschoenen is een waterdichte handschoen, die een maximale AQL-waarde van 1,5 bij de doordringingstest bereikt. De AQL-waarde (AQL = Acceptable Quality Level) geeft een vastgelegde grens, resp. de minmale eis aan de kwaliteit weer.


In het algemeen geldt bij de AQL, hoe kleiner de waarde, des te beter is de kwaliteit van de veiligheidshandschoen.


Bescherming tegen micro-organismen:

Handschoenen mit dit logo zijn bestand tegen verschillende micro-organismen (afhankelijk van het model).

AQL-waarde

Acceptable Quality Level = methode voor kwaliteitsbepaling. Bij medische wegwerphandschoenen legt de Europese norm EN 455 als Kwaliteitscriterium een dichtheidswaarde van 1,5 vast.

Gepoederd

Gepoederde handschoenen verhogen het draagcomfort en zorgen voor het eenvoudigere aantrekken, vooral bij vochtige handen.

Latex-Handschoenen

Latex handschoenen zijn bijzonder elastisch, scheurvast en bieden gelijktijdig bescherming tegen vloeistofen. Door de hoge slijtvastheid en zijn ze ideaal voor lichte tot middelzware werkzaamheden zowel droog als nat.


Latex – zeer elastisch en scheurvast. Zeer goede handschoenen bij werzaamheden in de medische sector en levensmiddelenindustrie.