Menu Products

LORDIN® Sensi Wash

prijzen excl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 150,00 EUR (excl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 5,00 EUR (excl. BTW) respectievelijk 6,50 EUR (excl. BTW) bij een waarde van minder dan 50,00 EUR (excl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

2,99 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 5,98/L

v.a. 4 stuks: 2,45  | Basisprijs: 4,90/L

v.a. 12 stuks: 2,09  | Basisprijs: 4,18/L

500ml
1000ml
Uitvoering: 500ml
Artikelnummer: 1815350
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Huidvriendelijke, aangenaam op te brengen crèmezeep met bloemengeur. Bijzonder geschikt voor voor gemeenschappelijke voorzieningen zoals kantoren, hotels en pensions. Als praktische verwisselbare 500 ml of 1000 ml kunststoffes voor zeepdispenser Profi.