Menu Products

Handreinigingsgel Dreumex Plus

prijzen excl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 150,00 EUR (excl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 5,00 EUR (excl. BTW) respectievelijk 6,50 EUR (excl. BTW) bij een waarde van minder dan 50,00 EUR (excl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

21,90 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 4,87/L

v.a. 4 stuks: 19,90  | Basisprijs: 4,42/L

4,5l
600ml
Uitvoering: 4,5l
Artikelnummer: 1898012
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Uiterst krachtige en effectieve citrus-handreinigingsgel voor sterke vervuilingen zoals (bijv. teer, verf, lijm en lak. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in garages, werkplaatsen en op het gebied van lakspuiterijen, schilderwerk en grafische industrie. Huidvriendelijk schuurmiddel.


Inhoud:
600 ml of 4,5 l


PLUS GEL

  • voor sterke vervuilingen
  • met fijn en grof schuurmiddel plus citrus