Menu Products

Gereedschapskoffer RUN

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

163,23 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 151,13

Artikelnummer: 5505030
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Eenvoudig te vervoeren door geïntegreerde telescoophandgreep en twee lichtlopende wielen. Veel opbergruimte door het uitneembare gereedschapspaneel met 22 vakken aan de voor- en achterkant en een A4-documenten-vak. In grootte verstelbare opbergvakken in de bodem, afdekplaat met 15 vakken. Dekselhouder, sterk aluminium frame met stootkantbescherming en scharnieraf-dekkingen.
Twee afsluitbare klapsloten.


Binnenmaten (b x d x h): 477 x 215 x 362 mm.
Gewicht: ca. 6.300 g.
Inhoud: ca. 37 liter.
Levering zonder inhoud.
Materiaal: ABS