Gehoorbescherming voor professionals


Gehoorbescherming e.s. Veiligheidshelmcombinatie voor de bosbouw
Gehoorbescherming e.s. Gehoorbeschermers 1H
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Logistic Boulevard 1
NL – 4791 VC Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Grote keuze aan gehoorbescherming bij engelbert strauss


engelbert strauss levert persoonlijke gehoorbescherming voor professioneel gebruik, van oordoppen tot gehoorbeschermers. Gehoorbescherming moet in de eerste plaats beschermen tegen lawaai op de werkplek. Tegelijkertijd is echter ook een aangenaam draagcomfort belangrijk. Noch oordoppen, noch beugelgehoorbeschermers of gewone gehoorbeschermers mogen als onaangenaam worden ervaren. Bij het onderwerp gehoorbescherming vertrouwt engelbert strauss, Europas specialist voor professionele werkkleding en werkveiligheid op de knowhow van Moldex, Ear en Peltor, bekende merken op het gebied van werkveiligheid die staan voor comfortabele en betrouwbare gehoorbescherming.

Gehoorbescherming - dopjes of kappen?

Bij de keuze voor de juiste gehoorbescherming dienen wij u graag van advies. Dopjes of kappen? Aan welke normen moet mijn gehoorbescherming voldoen? Hoe sterk moet mijn gehoorbescherming op mijn werkplek tegen lawaai beschermen? Onder www.engelber-strauss.nl in de rubriek gehoorbescherming vindt u vele verschillende gehoorbeschermingsproducten om uit te kiezen. Gehoorbescherming moet in de eerste plaats beschermen tegen lawaai op de werkplek. Tegelijkertijd is echter ook een aangenaam draagcomfort belangrijk. Noch oordoppen, noch beugelgehoorbeschermers of gewone gehoorbeschermers mogen als onaangenaam worden ervaren.

Gehoorbescherming voor professioneel gebruik

In het algemeen raadt engelbert strauss aan om op werkplekken met langdurige blootstelling aan lawaai oordoppen te gebruiken. Gehoorbeschermers zijn vooral bij werkzaamheden, die vaak op- en afzetten vereisen, aan te bevelen.orbescherming op mijn werkplek tegen lawaai beschermen? Wanneer bril/veiligheidsbril, hoofdbescherming/gezichtsbescherming en gehoorbescherming tegelijkertijd moeten worden gedragen, zijn doppen weer het meest geschikt. Natuurlijk moet absoluut de intensiteit van het lawaai in acht worden genomen. Een overzichtelijke richtlijn voor de keuze van de geschikte gehoorbescherming geeft engelbert strauss u in de online-catalogus. De gehoorbescherming van Peltor is hier voor het specifieke gebruik ingedeeld in drie verschillende lawaainiveaus. Een gedetailleerde beschrijving van de heersende lawaaiomstandigheden biedt belangrijke hulp bij de keuze van de producten. De gehoorbeschermers Optime I zijn bijzonder veelzijdig en licht en voldoen aan een signaal/ruisverhouding (gemiddelde waarde uit H-/M-/L-geluiddempingswaarden) van 27 dB. Optime II en Optime III bieden een oplopende bescherming tegen lawaai tot 35 dB. Ter vergelijking: een signaal/ruisverhouding van 35 dB bereiken ook de oordoppen Spark Plugs soft van Modex. De zachte, kleurrijke doppen zijn aangepast aan de gehoorgang en vormen zich naar het gehoorkanaal. Verschillende voordelen voor verschillend gebruik bij nagenoeg gelijke beschermende eigenschappen: engelbert strauss biedt u een veelzijdige keuze.

Meer over het onderwerp

terug