Werkkleding

e.s. Cotton stretch athletic shirt

prijzen incl. BTW
9,56 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 8,95

v.a. 10 stuks: 8,35

kleur: wit

S
M
L
XL
2XL

Maat: S
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 88081
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

  • V-hals
  • zacht materiaal met stretch-aandeel
  • naar voren gebrachte schoudernaad
  • zijnaden bij de heupen voor
  • ORGANIC COTTON


Materiaal: 95% katoen/5% elasthan (ca. 180 g/m²).
Wasbaar bij 40 °C.

ORGANIC COTTON
ORGANIC COTTON

Een groot deel van onze shirts en het ondergoed wordt van bio-katoen gemaakt. Ecologische criteria worden bij de aanbouw van bio-katoen op hoog niveau gedefinieerd. In tegenstelling tot de conventionele katoenteelt is bijv. het gebruik van chemische pesticiden en meststofen verboden. Ook de katoenplanten zelf mogen niet genetisch veranderd zijn. Door de organisatie in genootschappen kunnen de boeren hun katoen tegen stabiele prijzen, onafhankelijk van grondstofprijzen afzetten. Desbetrefende producten zijn voorzien van het label ORGANIC COTTON.