Robuust canvas & iconische ruiten: de nieuwe vintage-lijn wekt nostalgische gevoelens op! Ambachtelijke broeken in verschillende wassingen en stijlen, comfortabele basics in de casual mêlee-look en gewoon heel veel vrijheid voor de individuele look met karakter – dat is e.s.vintage!

DE NIJVERHEID IS ZEER DIVERS.
GEEN ENKELE TAAK IS HETZELFDE. EN GOEDE WORKWEAR LAAT DAT ZIEN – MET OPLOSSINGEN VOOR ELKE SITUATIE

Daarom komt e.s.vintage met zes verschillende broek-modellen: twee shorts en vier lange modellen in verschillende uitvoeringen.

Van 5-pocket via multipocket tot praktische holster-werkbroek met gereedschapszakken – natuurlijk alles in een robuust canvasweefsel en coole vintage-wassing. Een modulair systeem, waarin iedereen gegarandeerd vindt, wat hij/zij voor het dagelijks gebruik nodig heeft!

Canvas gemixt met Cordura®Nyco en T400 stretch – een comfortabele, beweeglijke stof met karakter

melange-look met cool waseffect waarop vuil niet opvalt

Pittig, robuust, waarop vuil niet opvalt: de nieuwe shirts en longsleeves maken de vintage-look perfect. De eenvoudige moderne melange-look rondt de typische ambachtelijke nonchalance vakkundig af. Speciaal hoogtepunt: het ruitjeshemd – een echte cult-klassieker voor robuuste vaklui – verkrijgbaar in vier kleuren!

Je zou denken dat het begrip „Vintage“ speciaal hiervoor is uitgevonden: de hoogwaardige lederen accessoires mogen namelijk niet ontbreken in een e.s.vintage outfit. Riemen, spijkerzakken, meszakken en praktisch doordachte gereedschapszakken zijn van hoogwaardig leer gemaakt en zullen in de toekomst zeker niet slechts één generatie inspireren.

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking