Menu Products

BMI Houten duimstok Super

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

3,38 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 10 stuks: 2,89

v.a. 100 stuks: 2,53

v.a. 500 stuks: 2,29

Artikelnummer: 5504103
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Lengte: 2 m met Duplex-verdeling. Europese typetoelating Nauwkeurigheidsklasse III. Van hoogwaardig beukenhout. De verzonken, doorgeniete scharnierveren van kunststof garanderen een hoge breukvastheid en zorgen voor duurzaam maatwerk. De hoekindicaties maken een nog nauwkeuriger meten mogelijk.
Duimstokdikte: 3,0 mm. Wit gelakt.


Deze duimstok is ideaal geschikt voor het aanbrengen van reclame!