Bedrijfsuitrusting

Premium finishingpapier vellen hout en lak

50 stuks / pak
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-38%
i.p.v. 15,61
slechts
9,56 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Korrel 180
Uitvoering: Korrel 180
Artikelnummer: 5514406
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Professioneel afwerkpapier met golfvormig verspreide aluminiumoxide-korreling. De speciale golfstructuur maakt een snelle afvoer van spaanders mogelijk en voorkomt verstopping van schuurstof, waardoor een aanzienlijk langere levensduur is gegarandeerd.


ideaal voor gebruik:

  • gips
  • hout
  • verven en vernissen


Afmeting (BxL): 115 x 230 mm