Bedrijfsuitrusting

Lamelslijpschijven voor edelstaal+staal,5-dlg. set

5 stuks / pak
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-18%
i.p.v. 10,29
slechts
8,35 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Ø 115, korrel 40
Ø 115, korrel 60
Uitvoering: Ø 115, korrel 40
Artikelnummer: 5514212
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Set van 5 lamellenslijpschijven voor edelstaal-/ staalbewerking INOX


Hoogwaardig zirkoniumpoeder en een royale lamellenbekleding maken deze krachtige allrounder aantrekkelijk qua prijs en prestaties. Door de vlakke bekleding kan er ook in holten en spleten met een optimaal resultaat worden geslepen. Ijzer- en zwavelvrij.


Toepassing: lasnaden bepleisteren, bramen verwijderen, afkanten, ontroesten, voorbewerken voor spuiten van carrosserieën, machines, schakelkasten, tankbouw, met glasvezel versterkte kunststof (GVK), slijpen van plamuur en houten oppervlakken als parket of meubelen. Levering in praktische metalen bus.


Vorm schuin
ø 115 x dikte 1,5 x boring 22,23; korrel: 40


max. werksnelheid 80 m/sec.