Bedrijfsuitrusting

Doorslijpschijf v. edelstaal-/staalbewerking INOX

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-32%
i.p.v. 3,39
slechts
2,29 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Ø 230
Uitvoering: Ø 230
Artikelnummer: 5514007
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Zeer harde, maar lichtslijpende, extradunne doorslijpschijf van hoge kwaliteit, ijzer- en zwavelvrij, zeer lange levensduur voor alle roest- en zuurbestendige staalsoorten.


Toepassing: moeiteloos en tijdsbesparend doorslijpen van massieve materialen, giettappen, buizen, profielen en platen. Veelvuldig inzetbaar in de tank-, carrosserie- en schakelkastbouw.


Vorm 42
Ø 230 x dikte 1,9 x boring 22,23

max.werksnelheid 80 m/sec.