Doktersjas & Zorgtuniek van engelbert strauss


Korte zorg tuniek jas denim e.s.fusion
Korte zorg tuniek jas stripe e.s.fusion
Zorgtuniek & doktersjas  e.s. Werktuniek print
Zorgtuniek & doktersjas e.s. Werktuniek print
Zorgtuniek & doktersjas Piqué-jurk e.s.avida
Zorgtuniek & doktersjas e.s. Werktuniek avant
Zorgtuniek & doktersjas e.s. Werktuniek avant
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.

Antwoordnummer 16649

NL – 4780 WS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Doktersjas en zorgtuniek - klassiekers in de medische praktijk en ziekenhuizen


Onder de medische werkkleding zijn doktersjassen en zorgtunieken zonder meer dé klassiekers. Het meest geliefd in de medische praktijk en ziekenhuizen is nog altijd de witte doktersjas, die bovendien een hygiënische uitstraling geeft. Maar de zorgkleding moet er ook een beetje modieus uitzien. Speciaal voor de gezondheidssector biedt engelbert strauss een breed scala aan doktersjassen, werkjassen, zorgtunieken en overkleding voor een dynamische look.

Een sterk team in een doktersjas van engelbert strauss

In de zorgsector komt het extra aan op een aangename sfeer. In de doktersjas van engelbert strauss voel je je goed – en dat straal je ook uit. Tot voor kort hadden artsen weinig keuze uit doktersjassen – er waren voornamelijk witte doktersjassen. Maar dat is nu aan het veranderen – met de doktersjassen en zorgtunieken maakt engelbert strauss voor de "witte sector" een nieuwe, dynamische en frisse uitstraling van het team mogelijk. Tal van combinatiemogelijkheden met jasschorten, werkjassen, overkleding, tunieken en praktische werkbroeken zorgen voor een persoonlijke look. Een individueel logo staat voor eenheid van het team.

Nieuw concept in werkkleding voor artsen

Een zorgtuniek is vooral in ziekenhuizen en dokterspraktijken gedragen. Oorspronkelijk bedoelde men daarmee een 3/4 lange damesblouse. Vanouds is een tuniek een gesloten hemd met korte mouwen en een uitgesneden V-hals. engelbert strauss heeft een volledig nieuw concept voor de werkkleding voor artsen en verplegend personeel.

Zorgtuniek met verfijnde details

Gemaakt van elastisch weefsel is de nieuwe zorgtuniek zeer slijtvast en eenvoudig te reinigen. Door het sterke materiaal kunnen de zorgtunieken heet worden gewassen. Dit is essentieel voor de hygiënesector. Verfijnde details zoals ventilatiespleten opzij en achter maken de zorgtuniek tot comfortabele werkkleding in de praktijk. De eazyfit climate-technologie werkt op de rug als een soort meebewegende harmonica en tegelijk als ventilatie. Ritsen aan de zijkant zorgen er bovendien voor, dat de zorgtuniek gemakkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Een verscheidenheid aan kleuren maakt een persoonlijke tintje in het dagelijkse werk mogelijk. De zorgtuniek biedt maximale functionaliteit, gecombineerd met een uniek design. Met de doktersjassen, werkjassen en zorgtunieken van engelbert strauss zit je altijd goed.

Meer over het onderwerp

terug