Werkkleding

Damesbroek Rena

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-41%
i.p.v. 41,02
slechts
24,19 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

32L

Maat: Dames 32L
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 81038
Levertijd ca. 4-5
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Super comfortabel, trendy model: 5-pocket- stretch-damesbroek in heupmodel met smalle pijpen. Het elastische weefsel zorgt voor een aangenaam draagcomfort, dat nog extra wordt ondersteund door de brede, rekbare band met trekkoord. Twee steek- en twee achterzakken met decoratieve spijkers. Lengte: ca. 88 cm.


Materiaal: 97% katoen / 3% elastolefin.

Waasbar bij 95 °C.