Menu Products

Hes zonder sluiting Sabine

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

SALE
-42%
i.p.v. 21,18
slechts
12,09 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
kleur: wit/geel/oranje

S

Maat: S | Dames 36/38
Maat-beoordeling - artikel valt uit:
kleiner passend groter
Artikelnummer: 85362
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Restposten

Modieuze dameshes zonder sluiting met V-hals, korte mouw. Twee opgestikte zakken en zijsplitten. Diagonaal verlopende naden met applicaties in contrasterende kleur zorgen voor een optische highlight. Garnering in contrasterende kleur ook aan de mouwen.
Lengte maat S: ca. 70 cm.


Materiaal: 65% polyester/ 35% katoen (ca. 190 g/m²).
Wasbaar bij 60°C.