Menu Products

Short e.s.motion ten, dames

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

60,38 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 56,75

v.a. 10 stuks: 54,33

kleur: oxidezwart

34
36
38
40
42
44
46

Maat: Dames 34
Artikelnummer: 66203
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Geen enkele andere broek bepaalde het typische beeld van de bouwplaats zo zeer als de coole e.s.motion werkbroek met de opvallende zakken-uitrusting. De short e.s.motion ten zet het succesverhaal voor de zomer voort - en gebruikt hiervoor het beste van zijn voorgangers: robuust vervaardigd, zeer functioneel design en een verdraaid goed uiterlijk.


  • robuuste en elastische workwear-stof dankzij een hoog katoengehalte gemengd met T400 Stretch en Codura®Nyco
  • coole en nonchalante vintage-look
  • diepe zakopeningen om "niet mis te grijpen"
  • 2 achterzakken, één daarvan met klep en drukknoop
  • 2 steekzakken, één daarvan met muntenzakje en een klein vak met rits
  • functionele duimstokzak
  • meerdelige cargo-zak, onderverdeeld in een groot hoofdvak, een ander groot vak met klittenbandsluiting, een ruim schuin geplaatst smartphone-vak en een veiligheidszak met ritssluiting
  • aan beide zijden in te stellen elastische Flexbelt®-band

Materiaal: 46 % katoen / 38 % elasto-multi-ester / 16 % polyamide (ca. 315 g/m²)
Wasbaar op 60 °C.

Wat hebben vintage en motion gemeen? Beide zijn trendy! In combinatie betekent dat: nonchalant verwassen kleuren voor een krachtige, coole look – passend bij het robuuste design!

Daar gaat heel wat in! Met zijn vele slimme zakken biedt de short e.s.motion ten heel veel ruimte voor opbergen – en houdt zo je handen vrij voor het essentiële!