Dames Werkkledij


Dames werkklediing winter softshell bodywarmer e.s.motion 2020
Dames werkklediing dames werkbroek e.s.motion 2020
Dames werkklediing dames werkbroek e.s.motion 2020
Dames werkkleding winter softshell werkjack e.s. motion 2020
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.

Antwoordnummer 16649

NL – 4780 WS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Dames Werkkledij


Woman@work – volgens dit motto ontwikkelden vele designers van engelbert strauss een breed assortiment aan werkkleding voor dames. De e.s. dames werkkledij vormt de ideale balans tussen beproefde functies en nieuwe stijlen, combineert de stevige stof van de e.s. werkkleding met vrouwelijke silhouetten en inspireert tot nieuwe, fascinerende looks. Design dat ook aan het einde van de werkdag nog een goede indruk maakt.

Professionele dames werkkledij

Met de e.s. vision damescollectie is engelbert strauss erin geslaagd om aan alle eisen ten aanzien van professionele en vooral moderne werkkleding voor dames te voldoen. Zo combineert de damesbroek e.s. vision een perfecte vrouwelijke pasvorm met een fraai uiterlijk en biedt tegelijkertijd optimale bescherming, ook bij gevaarlijke werkzaamheden. Dankzij de grote bewegingsvrijheid en het optimale draagcomfort door de stretch-inzetstukken biedt deze werkbroek voor dames altijd de optimale ondersteuning voor lange werkdagen. Voor de warme zomermaanden is er ook de e.s. vision short voor dames. Ongeacht het weer: bij engelbert strauss vindt u altijd de juiste werkkleding voor dames. En om de perfect op elkaar afgestemde outfit compleet te maken, heeft engelbert strauss het e.s. vision softshelljack voor dames ontwikkeld.

Dit jack valt op door de combinatie van lichtheid en elasticiteit met een sportieve vrouwelijke look. Dankzij de eigenschappen „waterafstotend, winddicht en ademend“ garandeert dit softshelljack voor dames een optimaal gebruik onder alle weersomstandigheden. Maar het assortiment e.s. dames werkkledij omvat nog veel meer. Nieuw binnen het assortiment is het sportieve en functionele jack in de e.s.vision-stijl in een winddichte, waterdichte en actief ademende uitvoering dankzij het dryplexx®-membraan. Twee volwaardige jacks gecombineerd tot één jack leveren een multifunctioneel kledingssysteem op. Wanneer het waterdichte, bewegingselastische buitenjack vanwege de opgeklaarde hemel niet langer nodig is, kan het warme thermostretch-binnenjack ook los worden gedragen – dat is pas multitasking.

Behalve de zeer omvangrijke en onderling afgestemde e.s. vision damescollectie biedt engelbert strauss echter nog veel meer werkkleding voor dames aan. Het assortiment reikt van sportieve shirts, sportieve karohemden, aangename jacks tot warme winterjacks. Alle engelbert strauss werkkleding voor dames wordt gekenmerkt door een optimale kwaliteit in combinatie met een uitstekend draagcomfort en perfecte bescherming. Overtuig uzelf meteen!

Meer over het onderwerp

terug