Menu Products

tesa-precisiecrêpe 4344 standaard

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

3,38 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 0,07/meter

v.a. 6 stuks: 3,13  | Basisprijs: 0,06/meter

v.a. 48 stuks: 2,89  | Basisprijs: 0,06/meter

19 mm
25 mm
30 mm
38 mm
50 mm
Uitvoering: 19 mm
Artikelnummer: 3943261
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Precisiecrêpe "Washi" met acrylaatlijm. Kan tot 3 maanden binnenshuis en 4 weken buitenshuis gebruikt worden, snel en gemakkelijk verwijderbaar.


Toepassingen: voor nauwkeurige lak- en verfranden. Geschikt voor verschillende oppervlakken zoals bijv.. aluminium, HPVC en hout. Ideaal voor kalk- en silicaatverven, evenals voor lakken en beitsen met oplosmiddelen.


Lengte: 50 m

Breedte: 19 mm


Let op: onze gebruiksaanbevelingen zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Omdat de gebruiksomstandigheden altijd weer verschillen, raden wij aan de geschiktheid van het plakband eerst uit te proberen op het werkstuk!