Menu Products

tesa-crêpe-plakband 4319

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

5,55 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 0,11/meter

v.a. 10 stuks: 5,07  | Basisprijs: 0,10/meter

v.a. 60 stuks: 4,71  | Basisprijs: 0,09/meter

3cm
5cm
Uitvoering: 3cm
Artikelnummer: 3943193
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

sterke crêpe, soepel en scheurvrij papieren plakband met zeer goede verfhechting. Door de hoge uitrekreserve en hechtkracht optimaal geschikt voor bochten of driedimensionaal plakken.


Breedte: 30 mm
Lengte: 50 m


Toepassingen: Afdekken bij schilderwerk, bescherming bij bewerken van de bodem van motorvoertuigen, voor bundelen en verpakken, als randbescherming bij papieren balen.


Let op: onze gebruiksaanbevelingen zijn gebaseerd op ervaringen uit de praktijk. Omdat de gebruiksomstandigheden altijd weer verschillen, raden wij aan de geschiktheid van het plakband eerst uit te proberen op het werkstuk!