Menu Products

Goldband rijstpapierplakband

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

2,77 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Basisprijs: 0,06/meter

v.a. 6 rollen: 2,53  | Basisprijs: 0,05/meter

v.a. 24 rollen: 2,41  | Basisprijs: 0,05/meter

19 mm
30 mm
50 mm
Uitvoering: 19 mm
Artikelnummer: 3930319
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Plat gecrêpt, scheurvrij, professioneel afdekband van geïmpregneerd ristpapier met UV-bestendige acryllijm, daardoor kan het ook op gevoelige plekken zonder problemen toegepast worden. door de speciale materiaalsamenstelling wordt het onderkruipen van verf voorkomen.

Kortstondig temperatuurbestendig tot 110 °C.


Toepassingen: ideaal voor schilderen lakwerkzaamheden met hoge eisen. ook geschikt voor gevoelige ondergronden, zoals glas, aluminium.