Menu Products

STONEKIT montagecompressor Extreme 240

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

604,88 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Artikelnummer: 4028005
Levertijd ca. 2-3
weken
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Handzaam, lichte en olievrije montagecompressor. Door de gepatenteerde zuigkoeling is deze compressor geschikt voor continuebedrijf. Dankzij de geringe afmetingen is hij ideaal voor iedere bouwplaats. Het robuuste frame beschermt de compressor en de armaturen tegen beschadigingen. Het langzaam lopende 2-cilinderaggregaat garandeert een extreem hoge effectiviteit en lange levensduur. Drukregelaar en twee manometers zijn optimaal afleesbaar. 


Inclusief perslucht-set, bestaande uit:

  • kort uitblaaspistool
  • bandenvuller
  • spiraalslang 5 m


Technische gegevens:
ketel: 5 liter
maximale keteldruk: 10 bar
motor: 230 V / 1,1 kW
toerental: 1.440 o/min
aanzuigvermogen: 240 l/min
leverhoeveelheid: 180 l/min
gewicht: 23 kg
afmetingen (L x B x H): 530 x 310 x 390 mm