Menu Products

STONEKIT montagecompressor 140

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

132,98 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 2 stuks: 120,88

Artikelnummer: 5522216
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Draagbaar en olievrije zuigercompressor met onderhoudsvrij eencilinder-aggregaat en robuuste inductiemotor. De lichtlopende compressor is dankzij het zachte 66 dB geluidsniveau ideaal voor gebruik binnenshuis. Geïntegreerde stroomkabelhouder. 4 rubbervoeten zorgen voor een vibratievrije stand. Inclusief drukverminderaar, maakt nauwkeurig instellen van de gewenste luchtdruk mogelijk. Ideaal geschikt voor spijker- en nietapparaten, luchtpistolen, bandenpompen alsook airbrush en lakwerkzaanheden.

Technische gegevens:
ketel: 6 liter
maximale keteldruk: 8 bar
motor: 230 V / 0,4 kW
toerental: 1.440 o/min
aanzuigvermogen: 140 l/min
leverhoeveelheid: 55 l/min
gewicht: 7,5 kg
afmetingen (L x B x H): 300 x 340 x 320 mm