Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking

Riemen e.s.motion ten

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij Engelbert Strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma Engelbert Strauss.

26,50 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 24,08


60/75 cm
80/95cm
100/115cm
120/135cm

Maat: 60/75 cm
Artikelnummer: 8245860
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Het hart van de e.s. worker-zakken: Met de e.s.motion ten riem komt alles bij elkaar, wat bij elkaar hoort. Door de drie verschuifbare magneetmodules kan de riem verschillende zakken met Fidlock®-systeem dragen. Met het magnetische rastersysteem wordt de uitrusting snel en gemakkelijk vastgeklikt. Door het eenvoudige ontwerp past hij bij elke broek en kan hij naar wens worden uitgerust met praktische zakken.


  • praktische Fidlock® riem met drie vrij te plaatsen modules
  • voor het opnemen van worker-zakken met Fidlock®-systeem
  • zakken gemakkelijk en snel aan de magnetische Fidlock®-modules los- en vastklikken
  • met magnetische sluiting

Dit kledingstuk bevat magnetische sluitingen die schadelijk kunnen zijn voor mensen met pacemakers, icd-apparaten of andere medische implantaten.

De riemmodules voor de bevestiging van de worker-zakken kunnen geheel individueel worden verschoven. Zo is de uitrusting altijd binnen handbereik en zit bij geen enkele stap in de weg.

Het hoogwaardige magneetvergrendelingssysteem maakt het vast- en losklikken eenvoudiger dan ooit - sterke magneten brengen de sluiting automatisch in de juiste positie. Zo heb je altijd een hand vrij! De afzonderlijke magneetsluitingen bieden daarbij een draagvermogen tot 70 kg.