Menu Products

Bretels e.s.vision

prijzen excl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 150,00 EUR (excl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 5,00 EUR (excl. BTW) respectievelijk 6,50 EUR (excl. BTW) bij een waarde van minder dan 50,00 EUR (excl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

17,50 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 5 stuks: 15,90

Artikelnummer: 9071140
Levertijd ca. 4-6
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Hoogwaardige bretels. De extra brede gordels (5 cm) met de innovatieve, verstelbare X-vorm op de rug, bieden optimaal comfort en veel bewegingsvrijheid door het hoge rekvermogen. De lichte sluitingen van robuust kunststof kunnen gemakkelijk worden ingesteld. Bovendien voorkomt een lichte rubberlaag aan de binnenkant dat de schouderbanden verschuiven.


Materiaal: 75 % polyester / 25 % elasthane.