Werkkleding

e.s. Pet Metallica

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

15,13 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )
Artikelnummer: 7610201
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

.


  • coole cap met in het oog springende Metallica 3D-belettering en e.s. logo
  • gebogen klep
  • in wijdte verstelbare sluiting
  • trendy trucker-look en optimale ventilatie door mesh-inzetelementen
  • universele maat


Materiaal: 100% polyester.
Handwas.

Met deze coole snapback-cap met gebogen klep uit de gelimiteerde e.s.motion ten fan-edition laat je iedereen zien dat je ook deel uitmaakt van de crew voor het podium. Helemaal goed voor echte fans!

De opvallende Metallica belettering is als hoogwaardige 3D-applicatie op de voorzijde aangebracht.

In het kader van de WorldWired Tour 2019 zal engelbert strauss samen met Metallica de e.s.motion ten in Europa presenteren. Met Metallica ontwierp engelbert strauss een gelimiteerde fan-edition bestaande uit een hoody, shirt en baseball cap.