Beschermkleding - Zichtbaarheidskleding en Snijbescherming


Beschermkleding bos- en landbouw - Klik nu!
Beschermkleding - Zichtbaarheidskleding - Klik nu!
Beschermkleding bos- en landbouw - Klik nu!
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
4780 VS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Beschermkleding van engelbert strauss


Europas specialist voor professionele werkkleding engelbert strauss biedt u beschermkleding voor de meest verschillende doeleinden. In één bestelling ontvangt u hier beschermende kleding, de bijbehorende artikelen voor uw persoonlijke beschermende uitrusting en het juiste gereedschap voor uw individuele behoeften. Met snijbeschermingskleding, laskleding en signaalkleding voeren wij een verscheidenheid aan producten voor de klassieke beschermkleding. Tuinbroeken en werkbroeken met snijbescherming of ook functionele signaalkleding completeren wij met de juiste veiligheidsschoenen en werkveiligheidsproducten op dit gebied. Speciale veiligheidsschoenen voor de bosbouw en de juiste handschoenen maken de kleding voor de bosbouw compleet.

Daarbij komt nog het belangrijke toebehoren zoals gehoorbeschermingsproducten en helmen, speciaal voor de bosbouw. Maar ook bescherming tegen weersinvloeden is op veel gebieden onderdeel van de beschermkleding. Bij weer en wind buiten werken kan zeer inspannend zijn. Beperkt zicht, gladde ondergronden, nat gereedschap. Dan heeft men speciale weerbestendige kleding nodig. Regenbestendige werkkleding van engelbert strauss biedt uitgebreide bescherming tegen het weer bij een uitstekend klimaatcomfort. Met onze functionele kleding prestige bieden wij een complete weerbestendige collectie; jacks en werkbroeken zijn uitgerust met een waterdicht, winddicht en ademend membraan.

Meer over het onderwerp

terug