Beroepskleding door Europas specialist voor professionele werkkleding.


Beroepskleding Functioneel werkjack e.s.dynashield
Beroepskleding Functioneel werkbroek e.s.dynashield
Beroepskleding Dames functioneel werkjack e.s.dynashield
Beroepskleding Functioneel short e.s.dynashield
Beroepskleding Werkshort e.s.motion 2020, dames
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
4780 VS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Beroepskleding van engelbert strauss


Beroepskleding van engelbert strauss – van tuinbroek tot functioneel jack. Hoe modieus en functioneel beroepskleding kan zijn wordt u getoond door Europas specialist voor professionele werkkleding.Beroepskleding wordt in de meest uiteenlopende branches gedragen. Waar de nadruk in de bouw meer op stevigheid en slijtvastheid ligt, komt het in de landbouw vooral op bescherming tegen weersomstandigheden aan en in de horeca zijn hygiëne en gemakkelijk onderhoud essentieel.

Robuuste werkkleding van engelbert strauss

Speciaal voor het zware werk heeft engelbert strauss de robuuste beroepskleding e.s. prestige ontwikkeld. Voor de meest uiteenlopende eisen ontwikkelt engelbert strauss praktische en modieuze beroepskleding voor de diverse branches. Samen met bijpassende veiligheidsschoenen wordt de bedrijfsoutfit helemaal compleet. Werkkleding is meer dan alleen de overall, die tegen vuil moet beschermen.
Engelbert strauss staat voor moderne beroepskleding, die beweegt en inspireert. Veel producten worden in samenwerking met ontwerpers en ambachtslieden door onszelf ontwikkeld. Daarom is elk kledingstuk afzonderlijk aan de betreffende branche en toepassing aangepast en absoluut afgestemd op de praktijk. Werkbroeken, tuinbroeken en shorts behoren net zo goed tot de collectie als werkhandschoenen, jacks, softshell-jacks en pullovers.

Beroepskleding in uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van onze producten en de tevredenheid van onze klanten liggen engelbert strauss na aan het hart. Daarom worden de producten met de grootste zorgvuldigheid ontwikkeld. Beroepskleding is in het algemeen blootgesteld aan zware belasting. engelbert strauss houdt daar rekening mee en vervaardigt beroepskleding, die bijzonder sterk is. Deze wordt van ademende materialen zoals katoen vervaardigd. Alle producten hebben een zeer lange levensduur en houden ook bij zware belastingen stand. U kunt complete collecties voor uw medewerkers aanschaffen. engelbert strauss biedt hier een aantrekkelijke kwantumkorting aan.

Moderne Beroepskleding

Moderne beroepskleding fungeert als visitekaartje van textiel, dat de belangrijke eerste indruk bij de klant positief moet versterken. engelbert strauss heeft zich bij de ontwikkeling van beroepsmode in de opbouw van een kledingsysteem gespecialiseerd. Met werk- en tuinbroeken als basis breidt de specialist in professionele beroepskleding het assortiment voortdurend uit met bijpassende combinatieartikelen. Daarmee wordt de grootst mogelijke individualiteit bereikt bij een uniforme corporate identity. Naast professionele workwear biedt engelbert strauss ook een uitgebreid assortiment aan toebehoren en gereedschap aan. Met de focus op de branchespecifieke beroepskleding en behoeften heeft engelbert strauss zich tot taak gesteld, voor elk soort werk de passende uitrusting te leveren. Zo kan bijv. de timmerman in één keer zijn nieuwe werkbroek tegelijk met toebehoren zoals riem- en nageltassen, gereedschappen en passende oorbescherming bestellen.

Beroepskleding voor alle branches

engelbert strauss stelt steeds weer nieuwe maatstaven op het gebied van beroepskleding. De door onszelf ontwikkelde workwear-lijnen classic, image, active, prestige en motion voldoen door hun verschillende materialen en modellen aan de afzonderlijke eisen van elke branche. Hetzij extra sterk voor het werk op de bouwplaats of juist bijzonder licht – u beslist, welke lijn voor u de juiste is! Bij de professionele uitrusting behoren voor het team van engelbert strauss ook aanvullende assortimenten zoals die van moderne fleece- of softshell-jacks. Voor mensen, die dagelijks aan de ontberingen van weer en wind zijn blootgesteld, biedt de verwarmende thermokleding uitkomst. Deze wordt van ademende stoffen vervaardigd. Onze veiligheidskleding staat voor hoge veiligheid, waarbij ook het draagcomfort niet tekort komt. Deze beroepskleding is van reflectoren voorzien. Het model van de kledingstukken is heel verschillend en afgestemd op het gebruiksdoel. Voor ambachtslieden levert engelbert strauss beroepskleding met veel vakken en opbergruimte.
engelbert strauss zorgt echter niet alleen voor de uitrusting van de nijverheid, maar biedt ook beroepskleding voor de horeca en de hygiënesectoren.

Meer over het onderwerp

terug