Bedrijfsuitrusting

e.s. Telescopische magneetoppakker

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

7,50 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 7,13

v.a. 6 stuks: 6,64

Artikelnummer: 5513190
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Past in elke vestzak. Deze telescopische en magnetische oppakker kan van slechts 14,5 cm tot 66 cm worden verlengd. Zo bereikt u elk metalen voorwerp zonder moeite. Praktisch hulpmiddel voor de autobranche en de elektrotechniek. Met draagclip en naald voor het oppakken van voertuigonderdelen.


e.s. Telescopische magneetoppakker

De telescoop-magneetgrijper kan van 14,5 cm tot 66 cm worden verlengd. Zo bereikt u zonder moeite elk metalen voorwerp. Heel praktisch voor de autobranche en voor elektriciens. Met draagclip en naald voor het schoonmaken van motorvoertuig-elementen.