Bedrijfskleding


Bedrijfskleding werkbroek e.s.motion 2020
Bedrijfskleding Function bodywarmer thermostretch e.s.motion 2020
Bedrijfskleding horeca
Betaalwijze

PayPal
Creditcard
Per vooruitbetaling
Factuur met betalingstermijn van 30 dagen=netto

Kostenloze retourneringen

Terugzending en ruilen: eenvoudig en snel!

Bij elk pakket is een retourformulier gevoegd, waarin het terugzenden en ruilen uitvoerig wordt beschreven. Voegt u dit retourformulier s.v.p. volledig ingevuld bij uw retourzending en stuurt u beide aan:

engelbert strauss B.V.
Antwoordnummer 16649
4780 VS Moerdijk

Uw logo, perfect in scène

Professionele uitstraling: uw CI, perfect in scène gezet!

Wij veredelen uw uniforme teamoutfit door middel van bedrukken of borduren – direct in een bestelling!

Dat kan het borduren van de naam van de medewerker of een fraai logo zijn: samen kunnen wij uw ideeën realiseren voor een individuele, professionele bedrijfsuitstraling!

Lange collectielooptijden

Zelfs na jaren zijn onze doorlopende collecties nog steeds leverbaar. Profiteer van onze lange collectielooptijden en verzeker u van een perfecte uitstraling van uw bedrijf, ook op de lange termijn.

Zoals bij een modulair systeem zijn onze producten combineerbaar, seizoensgebonden kleurhoogtepunten zijn ook bij uniformiteit telkens weer een stimulans voor nieuwe looks.

Bedrijfskleding


Met professionele bedrijfskleding van engelbert strauss bent u uitstekend voorbereid op elke job. Beroepsmode en toebehoren van de specialist – bij engelbert strauss vindt u voor elke toepassing het juiste.

Of iemand nu als timmerman, metselaar of in een productiebedrijf als vuller werkzaam is – hij heeft de juiste bedrijfskleding nodig. engelbert strauss heeft daarom talrijke collecties voor de verschillende beroepsgroepen om uit te kiezen. Om met plezier en een veilig gevoel aan het werk te kunnen gaan, is de juiste bedrijfskleding uiterst belangrijk. Wanneer deze goed en naar tevredenheid van de werknemers is, is van tevoren al veel gewonnen. De behaaglijkheid en het draagcomfort spelen naast een attractieve look een ondersteunende rol. Daarom heeft engelbert strauss in de nieuwste collecties een aan de zijkant elastisch Flexbelt®-bandsysteem ingevoerd, dat verborgen in de tailleband is geïntegreerd en meer bewegingsvrijheid en een optimale pasvorm biedt, zoals bijv. in de werkbroek e.s. motion

Voor iedereen de juiste bedrijfskleding

Bij ons vindt iedereen gegarandeerd de juiste bedrijfskleding. Zo hebben wij bijvoorbeeld een fantastisch assortiment voor de land- en bosbouw. Van de robuuste e.s.-prestige-collectie van canvasmateriaal via weerbestendige waxkleding en snijbestendige kleding tot aan het juiste ondergoed is bij engelbert strauss alles verkrijgbaar.

Dankzij visueel aantrekkelijke ontwerpen in de meest uiteenlopende variaties is voor elke smaak de juiste kleding te vinden. Daarnaast biedt engelbert strauss een breed spectrum aan bedrijfskleding voor werknemers in de horeca.

Individuele bedrijfskleding om te combineren en te variëren

Het merk engelbert strauss onderscheidt zich door de vele combinatiemogelijkheden van de producten – afgestemd qua kleur en design kan de bedrijfslook op die manier van lieverlee worden aangevuld en uitgebreid. In de speciale shop van engelbert strauss worden alle e.s.-artikelen overzichtelijk gerangschikt onder gepresenteerd. Naast de doorlopende collecties e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision en e.s. roughtough wordt het uiterlijk van het bedrijf met de per seizoen wisselende bedrijfskleding van e.s. telkens weer opgefrist.
Het is de veelheid aan combinatiemogelijkheden, die met name onze bedrijfskleding voor teams zo interessant maakt. Zoals in een blokkendoossysteem zijn de afzonderlijke collecties op elkaar afgestemd. Alle kleuren uit de e.s.- lijnen zijn optimaal op elkaar afgestemd – passend bij de werkbroeken en werkjacks biedt engelbert strauss een uitgebreid assortiment aan T-shirts, sweatshirts, polos, piqués en overhemden. Seizoens-highlights vullen de doorlopende collecties aan. Zo vormen sportieve microfleece-schipperstruien en wollige schipperstruien en jacks van fibertwin® een ideale aanvulling op het basisassortiment. Voor de warme dagen van het jaar breiden we ons assortiment bedrijfskleding bij voorkeur uit met trendy shirtvarianten met stijlvolle opdruk.

Meer over het onderwerp

terug