3M Adembeschermingsmasker Aura 9322+ FFP2 NR D

10 stuks / pak
prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

31,34 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 12 pakken: 28,92

v.a. 24 pakken: 27,71

Artikelnummer: 7400422
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Gecertificeerd conform EN 149:2001 FFP2 NR D.
Bijzonder comfortabel, licht masker met uitademventiel vanwege de toegenomen bereidheid een masker te dragen ook bij brildragers.


Toepassingsgebieden: houtbewerking, schuren van verf of lak, steen- en kwartsstof, polijsten van ijzer en staal, glas en mineraalvezels. Werk bij asbest in geringe mate.


Gebruikslimiet: tot het 12-voudige van de grenswaarde voor kleine deeltjes.