Werkkleding

Gereedschapstas e.s.motion ten

prijzen incl. BTW
excl. verzendkosten

Verzendkosten bij engelbert strauss


Al vanaf een goederenwaarde 181,50 EUR (incl. BTW) bezorgen wij gratis thuis. Is de waarde van uw bestelling beneden dat bedrag, dan hoeft u 6,05 EUR (incl. BTW) respectievelijk 7,87 EUR (incl. BTW) bij een waarde van minder dan 60,50 EUR (incl. BTW) te betalen.

De verpakkingskosten zijn in het algemeen voor rekening van de firma engelbert strauss.

30,13 EUR
( incl. BTW | excl. BTW )

v.a. 3 stuks: 26,50

kleur: oxidezwart
Artikelnummer: 6315770
Levertijd ca. 3-4
werkdagen
Opmerking

Bij de leveringsinformatie t.a.v. het aantal werkdagen werd geen rekening met weekeinden en feestdagen gehouden. De leveringstermijn van de artikelen is afhankelijk van de gekozen betaalwijze.

Bij vooruitbetaling ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw betaling.

Bij aankoop op factuur, betaling via PayPal, iDeal of creditcard ontvangt u de levering meestal op werkdagen (van maandag tot vrijdag) na ontvangst van uw bestelling.

Indien de artikelen overeenkomstig u opgaven geborduurd, bedrukt of op andere wijze aangepast moeten worden, vindt de leveringstermijn in sommige gevallen in overleg plaats.

Gereedschap is het operationele bestek van de ambachtelijke vakman – het moet in elke situatie bliksemsnel binnen handbereik en te gebruiken zijn. De gereedschapszak e.s.motion ten biedt daarvoor veel praktische en slimme insteekvakken. Daarmee is het juiste gereedschap nog slechts een handgreep verwijderd! Snel en gemakkelijk bevestigd, wordt de praktische gereedschapszak bovendien een coole accessoire, die optisch perfect in het totaalbeeld past!


  • praktische gereedschapszak in used-look
  • met magnetisch Fidlock®-systeem*
  • bezet twee modules van de Fidlock®-riem
  • draagvermogen magneetsluiting: tot 70 kg
  • een groot hoofdvak met ritssluiting
  • twee insteekvakken met klittenbandsluiting
  • drie pennenvakjes


* Let op het volgende: De gereedschapszak kan alleen aan Fidlock® riemen worden bevestigd!


Materiaal: 46 % katoen / 38 % elasto-multi-ester / 16 % polyamide (ca. 315 g/m²)
voering: 100% polyester.
Wasbaar op 40 °C.


Levering zonder inhoud.

Dit kledingstuk bevat magnetische sluitingen die schadelijk kunnen zijn voor mensen met pacemakers, icd-apparaten of andere medische implantaten.

Het hoogwaardige magneetvergrendelingssysteem maakt het vast- en losklikken eenvoudiger dan ooit - sterke magneten brengen de sluiting automatisch in de juiste positie. Zo heb je altijd een hand vrij! De afzonderlijke magneetsluitingen bieden daarbij een draagvermogen tot 70 kg.