Overzicht van de diverse emblemen


Vastgeklikt of opgenaaid – vooral variabel!

Werkkleding voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of eigen naam maakt indruk. Opstik- en klikemblemen zijn daarbij uiterst flexibel.

Opstikemblemen worden op de kleding genaaid. Losmaken en opnieuw gebruiken is mogelijk. Een andere variant: bevestiging met klittenband. Klikemblemen zijn gemaakt van vormvaste zwarte stof. Bevestigd op stevige oogdrukknopen, zijn klikemblemen exclusief voor de collectie e.s.roughtough geschikt. Eraf nemen en op diverse andere producten klikken: op elk moment mogelijk. De emblemen kunnen op voorraad worden besteld en gratis bij ons worden opgeslagen.
Selecteer een variant:

Uw naam
als embleem


Wilt u uw eigen naam op het opstik- of klikembleem hebben? Bepaal zelf de kleur van uw emblemen. Met 16 garens, stof- en randkleuren, 6 lettertypen en maximaal 15 tekens heeft u veel vrijheid bij het creëren van uw opstik- of klikembleem.

Het opstikembleem biedt op een oppervlak van 10 x 2 cm in één regel ruimte voor uw eigen naam, op het vormvaste klikembleem kan uw eigen naam op 2 regels worden gestikt.

Ons naaiatelier werkt met de modernste borduurtechniek en de nieuwste software, om met onze knowhow uw motief snel en voordelig naar wens te borduren. U kunt uw opstik- en klikemblemen op zo veel manieren vormgeven, dat het beslist de moeite waard is om navraag te doen! Wij borduren met garens van polyester, die voldoen aan de eisen van zwaar belaste werkkleding (bijv. door continu dragen of vaak wassen).

De minimale bestelhoeveelheid per naam bedraagt 2 stuks, de levertijd
ca. 2-3 weken na definitieve bestelling.

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag! Vragen over het onderwerp "Individualisering van uw werkkleding" beantwoorden wij graag persoonlijk onder:

070 - 26 26 260

Uw bedrijfsnaam als embleem


De bedrijfsnaam op een opstik- of klikembleem ziet er zeer professioneel uit. 16 garen-, stof- en randkleuren, 6 lettertypes, maximaal 15 tekens: met het opstikembleem kunt u uw bedrijfsnaam op 3 regels presenteren. Het klikembleem biedt op 2 regels alle ruimte voor uw professionele uitstraling.

De minimale hoeveelheid bedraagt 10 stuks, de levertijd bij de eerste bestelling ca. 2-3 weken na definitieve opdracht. Nabestellingen zijn ca. 2 weken na definitieve eerste opdracht leverbaar.

...speciaal voor u!

Profiteer van onze ervaring en ontwerp samen met ons uw persoonlijke textiele visitekaartje. Samen brengen we uw Corporate Identity voor het voetlicht.

Laat u adviseren - persoonlijk en vrijblijvend.

070 - 26 26 260

Wij staan te allen tijde voor u klaar!

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking