De tekenen des tijds herkennen. Wanneer was het meer van belang? Ons motto: Na de stilstand komt de beweging. We hebben waargenomen: Het verlangen naar maken is groter dan ooit. Bij Strauss willen we de toekomst aanpakken. Doe het gewoon.

De Strauss gaat met de tijd mee en verandert, maar één ding blijft altijd hetzelfde: De fascinatie voor vakmanschap. We willen de passie voor innovatie en technologie vieren met onze fans en hen een heel bijzondere uitdaging voorleggen: Ons logo in je werkomgeving plaatsen en bewijzen hoe goed je bent! Daarbij gaat het in twee Cups om niet minder dan het kampioenschap. Dus: Strauss fans verenig jullie!

Wedstrijd voor de meest creatieve landbouwers in Europa

Een selectie van Europa's topboeren zal het tegen elkaar opnemen om te zien wie ons logo op de meest spectaculaire en creatieve manier tot leven kan brengen in hun vakgebied. Onze community kan de spannende creaties volgen op onze social media-kanalen en uiteindelijk stemmen voor de winnaar.

Community-event voor alle Strauss fans

Iedereen kan meedoen! Post je creatieve ideeën op Instagram met de hashtag #StraussCup. We eren jullie! De gelukkige winnaar neemt een unieke trofee en een totaalbedrag van €5.000* mee naar huis!

* De prijs bestaat uit de Strauss Cup-trofee, een prijzengeld van € 2.500 en een waardebon voor goederen van € 2.500 (alleen inwisselbaar in het land waar de deelnemer woont).

Het yin en yang van de werkwereld.

Twee kanten. Een medaille.

Het is zo heerlijk origineel, tijdloos, bijna grappig. Echt onderscheidend. Betekenis en voorbeeld voor meesters en makers (= het Engelbert-effect)

Gaat solo gemakkelijk van de lippen,
dit begrijpt men ook overzee

dat is iconisch,
vederlicht en
vogelvrij

HET BESTE VAN ENGELBERTS ANALOGE AUTHENTICITEIT.

HET BESTE VAN STRAUSS' STATE OF THE ART.

SYNTHESE: WIJ ZIJN ENGELBERT. EN WIJ ZIJN STRAUSS.