sluiten

WAAR KOMT DE WERKBROEK EIGENLIJK VANDAAN?


In het afgelopen jaar hebben wij onze producten wereldwijd in 31 landen geproduceerd – zowel in Europa als in Azië en Afrika. Het merendeel wordt in partnerbedrijven in Azië geproduceerd. Met de meeste van onze productiepartners hebben we al een jarenlange en betrouwbare samenwerking.

In Laos, Bangladesh en Vietnam wordt verreweg meer dan de helft van de engelbert strauss werkkleding gemaakt. Sommige van de productieplaatsen daar produceren uitsluitend voor engelbert strauss. Naast deze landen behoren ook China, Turkije en Italië tot de belangrijkste productielocaties. In de gemarkeerde landen op de kaart staan de naaiateliers waar het grootste deel van de productie plaatsvindt. Hier worden de afzonderlijke materialen zoals stoffen, knopen en ritssluitingen verwerkt tot een artikel.

Fair Wear Foundation

Wij zijn in de herfst van 2016 toegetreden tot de Fair Wear Foundation. Doel van deze organisatie is het verbeteren van de die arbeidsomstandigheden in de textielindustrie.

Productie met langdurige partners

In de loop der jaren zijn er goede, betrouwbare partnerschappen ontstaan – in sommige gevallen zelfs persoonlijke vriendschappen. Vertrouwen en consistentie geven ons de mogelijkheid om de productieomstandigheden verder te ontwikkelen.

Grondstof & garen

Hoogwaardige grondstoffen staan aan het begin van een goed product. Duurzaamheid, slijtvastheid, scheurvastheid, elasticiteit, ademend vermogen, draagcomfort - de materialen waarmee wij werken moeten hoge technische prestatiewaarden hebben. Daarom ontwikkelen wij onze stoffen vaak zelf.

Productie van verf

Het verfmanagement is voor de werkkleding van groot belang, daarom ontwikkelen we eigen verfrecepten.

Weefproces

Het garen wordt tot een baan stof geweven. Direct aan de machine worden kwaliteitscontroles uitgevoerd.

Knippen & naaien

Een product bestaat uit veel afzonderlijke delen – zo ontstaat uit ongeveer 100 geknipte delen één e.s. werkbroek. Bij het naaien van stevige stoffen is uiterste precisie vereist.

Kwaliteitscontrole

Wij controleren onze producten gedurende het gehele productieproces – want de hoogste kwaliteit is voor ons een vereiste.

Menu Products
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
4 / 4 artikel
max. aantal voor deze categorie bereikt!
Verwijder ten minste één artikel uit de categorie, om er meer toe te voegen.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking
word aan vergelijkingslijst toegevoegd.
Artikel toevoegen
Om producten te kunnen vergelijken, moeten ze aan de vergelijkingslijst toegevoegd worden.
Vergelijkingslijsten
Productvergelijking