Acrobatics at work - Interpretatie van een actieve werkwereld

Doek op voor onze herfstcampagne "stretch your limits". Een ensemble van topacrobaten presenteert de nieuwe stretchkleding e.s.dynashield in een adembenemende performance. De door onszelf voor deze spot geënsceneerde choreografie weerspiegelt de ongekende bewegingsvrijheid en het aangename draagcomfort van de producten van deze nieuwe collectie.

ROBUUST EEN DYNAMISCH- bXeric® - garen dat het mogelijk maakt

Ons ontwikkelingsteam heeft zicht intensief beziggehouden met het ontwerpen van een stof, die zeer slijtvast is en veel bewegingsvrijheid en een hoog draagcomfort biedt. Het resultaat is de stof bXeric® double weave, waaruit de producten van onze nieuwe collectie e.s.dynashield bestaan.

Aan de buitenkant sterk, van binnen zacht – de speciale mix van polyamide en elasthan en de unieke dubbele weeftechniek zijn het geheim achter de stofcompositie. Zo is die buitenkant van de stof uiterst robuust, terwijl de binnenkant aangenaam zacht aanvoelt op de huid.

bXeric® double weave - bijzonder geschikt voor werklieden, die veel bewegen en voortdurend knielen en weer opstaan.

Hetzij via de klantenservice, de kwaliteitsbewaking, de workwearstores®, de beurzen of de sociale media – regelmatig geven klanten ons persoonlijk, telefonisch of schriftelijk feedback over onze producten. Dit nemen we zeer serieus en gebruiken we voor ons toekomstig overleg.

FEEDBACK, DIE AANKOMT

Ons schoenontwikkelingsteam communiceert voortdurend met de gebruikers. Uit de feedback van onze klanten en onze eigen ideeën ontwikkelen wij concepten voor nieuwe producten. Samen met jarenlange partners zetten wij dit om in nieuwe producten. Een voorbeeld hiervan zijn onze nieuwe S3-veiligheidsschoenen Cebus mid en Cebus low.

Frisse kleuren, snelle ontwikkelingen geheel naar wens van de klant – daar staat engelbert strauss bekend om. Wij hebben in de afgelopen jaren veel in de ontwikkeling van nieuwe schoenmodellen geïnvesteerd. Om bij een toenemende vraag nog sneller op de wensen van onze klanten te kunnen reageren, hebben wij samen met onze Italiaanse partner een nieuwe machine voor het aanbrengen van zolen in gebruik genomen. Dit maakt een nog flexibelere productieplanning mogelijk en schept ruimte voor het verder ontwikkelen van zolen.

engelbert strauss Azië

Hoe ontstaan engelbert strauss producten? Waar komen ze vandaan? Antwoorden en een indruk vindt u in de documentaire, die in het voorjaar in verschillende productiefaciliteiten in Azië opgenomen is.

Het bedrijf

We zijn al vier generaties lang een particulier familiebedrijf. Gezamenlijk leiden wij, Norbert, Steffen en Henning Strauss het bedrijf, dat ooit door onze vader en grootvader engelbert strauss opgericht is. Op onze vestigingsplaats in Biebergemund/Frankfurt a.M. hebben we rond de 1.100 medewerkers in dienst. Wij zijn met negen eigen dochterondernemingen in Europa vertegenwoordigd en bedienen bovendien een groot aantal internationale, commerciële klanten vanaf de vestigingsplaats in Rhein-Main.
Als marktleider op het gebied van workwear veranderen we het image van alle branches. Ons assortiment bevat beroepskleding en -toebehoren, schoenen en producten op het gebied vanbeidsveiligheid.

Sinds enkele jaren benutten we onze jarenlange ervaring en nabijheid tot de markt voor de uitbreiding van eigen collecties. Zo bieden we onze klanten doordachte eigen ontwikkelingen van top tot teen. Daarbij stellen we hoge eisen aan het design en de functie van onze producten. Op basis van technische prestatiegegevens evenals het sportieve karakter worden onze producten ook steeds vaker buiten de werksfeer gedragen. Wij verkopen ons assortiment online, uit de catalogus en in eigen workwearstores®. Wij zijn 100% zelfstandig en geven daarom geen cijfers vrij.